НАБУ провела слідчі дії в рамках справи проти Омеляна

11

Детективи НАБУ 3 листопада провели слідчі дії в рамках досудового розслідування в кримінальному провадженні.

Детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) 3 листопада провели слідчі дії в рамках досудового розслідування в кримінальному провадженні, зареєстрованому в травні 2017 року за фактом можливого незаконного збагачення і можливого декларування недостовірних даних міністром інфраструктури Володимиром Омеляном, повідомляє прес-служба НАБУ.

Згідно з інформацією НАБУ, про підозру у цьому кримінальному провадженні поки нікому не повідомлялося. Досудове розслідування триває.

Читайте також: Омелян каже, що готовий співпрацювати з НАБУ у рамках розслідування 

Нагадаємо, детективи НАБУ у середині жовтня почали розслідування проти Омеляна за фактом декларування недостовірної інформації та незаконного збагачення.

Повідомлялося, що починаючи з 10 грудня 2016 року Омелян разом з дружиною і сином почали проживати в будинку, який належить двоюрідної племінниці дружини. Орієнтовна вартість будинку становить 7 млн гривень.

У клопотанні, яке НАБУ подало в суд, зазначено, що в березні 2017 року Омелян подав декларацію за 2016, де вказав, що фактично проживає в квартирі, яка на праві приватної власності належить його дружині. Разом з тим, Омелян не вказав у декларації своє право користування будинком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: