Онищенко заявив, що з Ощадбанку зникли не його гроші

550d95632d84ffff0bdc916aa932cc175f5bb8a6
Фото: Без Табу

Народний депутат-утікач Олександр Онищенко стверджує, що не має стосунку до арештованих коштів компанії Quickpace Limited, про зникнення яких заявило НАБУ.

Про це він заявив у коментарі «Українській правді» 8 листопада.

При цьому Онищенко стверджує, що ці гроші були арештовані Генпрокуратурою у 2014 році у справі про спецконфіскацію коштів екс-президента Віктора Януковича.

«Я взагалі не причетний. Я не знаю, чиї це гроші. Їх конфіскували як гроші Януковича. Всі гроші в Ощадбанку були заарештовані в 2014 році. Моїх там немає», – сказав нардеп у коментарі УП.

Водночас у Національному антикорупційному бюро, коментуючи заяву Онищенка, заявили, що ці кошти були конфісковані в 2016 році, та наголосили «Українській правді» наступне:

«Детективи НАБУ встановили, що бенефіціаром компанії Quickpace Limited був саме Олександр Онищенко, а зовсім – не Янукович»

«І питання про те, чому ці кошти, арештовані в рамках провадження щодо Онищенка, при нескасованій ухвалі суду, були кудись перераховані за ухвалою суду у справі, яка стосувалася Януковича, – наразі є відкритим», – сказали в НАБУ.

Читайте також: «Борг Януковича»: Україна заплатила РФ майже 50 мільйонів гривень судових витрат

Як відомо, 8 листопада НАБУ заявило про зникнення арештованих в «Ощадбанку» грошей, які належали компанії Quickpace Limited, яку пов’язують з нардепом Олександром Онищенком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: