У ЛМР не бачать забруднення у повітрі в Рясному

dsc3570-2d177bba67a2ffc556856bedcf3137e2
фото: city-adm.lviv.ua

Повітря у Рясному не перевищує гранично допустимих концентрацій забруднюючих речовин. 

Повітря у Рясному не перевищує гранично допустимих концентрацій забруднюючих речовин.

Хімічна лабораторія КП «Адміністративно-технічне управління» ЛМР здійснила відбір проб атмосферного повітря біля житлового будинку № 388 на вул. Шевченка в той час, коли на підприємстві ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» проводились виробничі процеси. Результати дослідження атмосферного повітря на момент відбору проб не показали перевищення нормативів максимально разових гранично допустимих концентрацій вуглецю оксиду, азоту оксиду, азоту діоксиду, ангідриду сірчистого та фенолу, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«В інформації, яку ми отримали від громадської організації, було посилання на Державну екологічну інспекцію, але не точно – нібито проводила незалежна екологічна лабораторія. Якщо дається така інформація, то повинно бути посилання на конкретну лабораторію, яка відповідає за свої висновки, за свої результати аналізів або вимірювань. Тут такого не було. Точних вихідних даних, хто проводив ці дослідження, немає, тому говорити про точність тієї інформації, яка була подана, некоректно. Тому одразу після отримання такої інформації ми провели нашою лабораторією заміри саме по тих речовинах, які були вказані в цьому джерелі, і офіційно повідомляємо про наші результати», - сказав заступник директора КП «Адміністративно-технічне управління»  Леонід Назаренко.

Натомість, як йдеться у результатах дослідження, проведеного ПрАТ НВПП «Енергомонтажвентиляція» (свідоцтво на право проведення досліджень №РХ 1591/15 від 30.12.2015 року) на прохання ГО «Розвиток Громади», норма викидів фенолу у повітря біля житлових будинків у Рясному перевищена на 28%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: