Україну, Польщу та Білорусь з'єднають два байдаркові туристичні маршрути

7516793136_IMG_3589
Фото: ЛОР

Проект «Єднає нас Буг» у межах Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014 – 2020 передбачає утворення двох транскордонних байдаркових туристичних маршрутів, які поєднають три країни.

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, перебуваючи з робочим візитом на Сокальщині, оглянув територію реалізації цього проекту, передає прес-служба ЛОР.

Партнером з українського боку є Сокальська районна рада, а розмір гранту ЄС становить – 1 285 060,25 євро.

За словами Олександра Ганущина, сьогодні відбулася робоча нарада з питань реалізації проекту «Єднає нас Буг», котрий Сокальська районна рада спільно з партнерами з Білорусі та Польщі буде реалізовувати упродовж 2018 -2019 років за кошти Євросоюзу.

«Ми сприймаємо Буг як водний об’єкт, що поєднує Львівщину з Європою. Реалізація цього та ще 9 інших проектів, котрі реалізуватимуться на Львівщині, це наша можливість довести Євросоюзу, що ми можемо працювати за їхніми процедурами і правилами. Оскільки все одно у нас перспектива така, що Україна буде у складі ЄС», - зауважив очільник обласного парламенту.

На разі тривають роботи з впорядкування документації, відводиться земля для облаштування об’єктів інфраструктури: доїзди до річки Буг, велодоріжки, місця відпочинку тощо. У 2019 році проект планується завершити.

Нагадаємо, що «Єднає нас Буг» – один із 10 проектів-переможців конкурсу проектів Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014 – 2020, що реалізовуватимуться за кошти Європейського Союзу на території Львівської області у співпраці з партнерами з прикордонних регіонів Польщі та Білорусі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: