Мережу шокували умови для пасажирів потяга «Укрзалізниці»

img_7661_id22373_650x410_7_650x410

У поїзді влаштували хімічну атаку в пофарбованому вагоні.

В соціальній мережі обурені умовами вагона поїзда, який слідував з Маріуполя в Київ. Так, пасажири одного з вагонів повідомляють про те, що «Укрзалізниця» труїть людей фарбою. Про це передає Оксана Дмитровська на своїй сторінці в Facebook.

«Поїзд Маріуполь-Київ 83/84. Вагон 13. Пахне свіжою фарбою так, що люди не витримують і просять дати їм інші місця у зв'язку з отруєнням. Пофарбовано все залізне всередині вагона і купе. У тому числі батареї і багажні скрині. Люди буквально сплять на свіжій фарбі. Фарба свіжа і липка», - зазначає пасажирка поїзда.

«Людям похилого віку, які їхали у вагоні погано. Там же їде ось прямо зараз мій чоловік, здоровий, кремезний чоловік. Тепер з диким головним болем, болем у горлі і з хрипким голосом його переселили у плацкартний вагон. Я подивилася що робити при отруєнні фарбою: дихати свіжим повітрям - у поїзді це неможливо, багато пити лужного пиття, типу Боржомі - в поїзді цього немає. Пити тепле молоко - в поїзді цього немає. Пасажирів, що виходять в Дніпрі, буде зустрічати швидка. До Києва поїзд приїжджає завтра в 13.15 - раптом хто захоче перевірити», - підсумувала Оксана Дмитровська.

Користувачі соцмережі активно прокоментували пост про «Укрзалізницю»: «Мда, вологу білизну, на якій я спала 7 разів за останній місяць, - це квіточки. Як виявилося..», - написала Юлія Ярмоленко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: