У Львові назвали райони, в яких найбільше випадків домашнього насильства

06824EE5-5CCF-474A-BBA0-3CF1BF93AD31_w1200_r1_s

Керівник Патрульної поліції Львова розповів, з яких районів міста правоохоронці отримують найбільше викликів щодо домашнього насильства.

Дані він повідомив 24 листопада, під час брифінгу, інформує Дивись.info.

З початку 2017 року Патрульна поліція Львова зареєструвала майже 7 тисяч викликів щодо сварок у сім’ях і домашнього насильства. За словами начальника Патрульної поліції Романа Пилипенка, найбільше викликів надходило з Шевченківського та Залізничного районів.

«У цих районах ми отримуємо найбільшу кількість викликів — понад 1500 з 7000 на один район, — каже Роман Пилипенко. — Тому ми, спільно з Нацполіцією, розпочали роботу з неблагополучними сім’ями у цих районах».

Зазначимо, що за 9 місяців 2017 року у ЛОДА зареєстровано понад 2400 звернень щодо насильства. Директорка департаменту соціального захисту населення розповіла, на яку допомогу можуть розраховувати жертви домашнього насильства у Львові і області

Нагадаємо, сьогодні у Львові з нагоди старту Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» будівлю облдержадміністрації підсвітили помаранчевим кольором.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: