164 львівські спортсмени та тренери-переможці отримали грошові нагороди

img0181-c8d384726eb80ae759cd6c79dc812b75

Сьогодні у Львівській міськраді відбулось вручення премій талановитим та перспективним спортсменам і тренерам за результатами 2016 року у рамках Програми надання премій Львівської міської ради талановитим та перспективним спортсменам і тренерам м. Львова на 2017-2020 роки.

Грошові винагороди отримали 164 спортсмени та тренери-переможці конкурсу, передає прес-служба ЛМР.

При визначенні переможців конкурсна комісія оцінювала претендентів на отримання одноразових премій Львівської міської ради талановитим та перспективним спортсменам і тренерам за такими критеріями: наявність 1, 2, 3 місця на Олімпійських Іграх, Чемпіонатах Світу, Чемпіонатах Європи, Чемпіонатах України у 2016 році.

У цьому році конкурсною комісією було вирішено нагородити преміями спортсменів, які зайняли у 2016 році 1, 2, 3 місця на Олімпійських Іграх, Чемпіонатах Світу, Чемпіонатах Європи з олімпійських та неолімпійських видів спорту, спортсменів, які зайняли 1 місце на Чемпіонатах України з олімпійського виду спорту, та тренерів, які підготували переможців і призерів Чемпіонатів Світу та переможців і призерів Чемпіонатів Європи.

За результатами такого розподілу переможцями стали 164 учасники.

Переможцям виплачено винагороду в залежності від олімпійського, неолімпійського видів спорту, рейтингу змагань, зайнятого місця та вікової категорії, у якій виступає спортсмен (дорослі, молодь, юніори, кадети).

Найбільшу винагороду за результатами конкурсу у розмірі 11 000 грн. отримає лише один спортсмен, який став Чемпіоном Світу з олімпійського виду спорту у віковій категорії «Дорослі» у виконанні неолімпійської вправи.

Чемпіон Європи з олімпійського виду спорту у віковій категорії «Дорослі» у виконанні олімпійської вправи отримає 10 000 грн.

Відповідно Чемпіони Світу з неолімпійського виду спорту у віковій категорії «Дорослі» отримають 6 000 грн., а Чемпіони Європи з неолімпійського виду спорту у віковій категорії «Дорослі»  - 5 000 грн.

Спортсмени, які стали переможцями Чемпіонатів України з олімпійського виду спорту отримають винагороду у розмірі 2 000 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: