Патрульні поранили собаку, який вкусив господаря

20151109182302

1 грудня патрульні поліцейські міста поранили стафордшир-тер'єра, який агресивно себе поводив та кидався на свого господаря.

1 грудня патрульні поліцейські міста поранили стафордшир-тер'єра, який агресивно себе поводив та кидався на свого господаря, пише сайт Львівські.

За інформацією прес-служби патрульної поліції Львова, інцидент стався близько 07:00 біля спорткомплексу на вулиці Яневій.

Правоохоронців на місце події викликали самі працівники спортивного комплексу, через побоювання, що агресивний пес почне кидатися на інших людей та відвідувачів. За словами правоохоронців, прибувши на місце виклику, вони помітили стафордшир-тер'єра, який був прив'язаний до стовпа. Собака намагався розгризти повідок, а тоді рвав ганчірку, якою його відволікав господар. Також пес продовжував кидатися та гавкати на свого власника.

Водночас, господар тер'єра розповів, що вони з дружиною вийшли на ранкову прогулянку, аби вигуляти двох псів. Втім, за деякий час поведінка одного із чотирилапих різко змінилася.

«Він перестав виконувати команди, почав гавкати і вкусив власника за ногу, порвавши штанину, а тоді накинувся на руку. Аби запобігти нападам на перехожих, чоловік на травмованій руці дотягнув собаку до стовпа і тоді прив'язав її», - розповіли в прес-службі патрульної поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: