Двоє дітей загинули у пожежі на Житомирщині

_99037269_23318953_1937665752917982_6797307197204367297_n

Держслужба з надзвичайних ситуацій (ДСНС) повідомляє про загибель двох дітей внаслідок пожежі у Житомирській області. Трагедія сталася у селі Стрижівка біля Коростишева.

Про це інформує ВВС Україна.

Пожежники стверджують, «що пізній виклик та доступ кисню в середину будинку, який стався внаслідок того, що селяни, намагаючись допомогти, розбили скло у вікні, сприяли інтенсівнишому розповсюдженню вогню».

«Полум'я вже встигло охопити повністю дах оселі», - додають у Держслужбі.

«Під час процесу ліквідації пожежі на ліжку в кімнаті рятувальники виявили тіла двох дітей (2004 та 2016 р.н.) без ознак життя - доньки та онука власниці житла. Діти були залишена дома на самоті», - йдеться у повідомленні.

Причини пожежі встановлюють.

У Держслужбі з надзвичайних ситуацій наголошують - основними причинами загорянь у помешканнях, є «нехтування правилами пожежної безпеки: необережне поводження з вогнем та нагрівальними електроприладами, паління у ліжку в нетверезому стані, перевантаження або несправність електромережі».

Лише за 2017 рік в Україні сталося 27 тисяч пожеж у житлових будинках.

«Окремо слід виділити як головну причину травмування і загибелі дітей - пустощі з вогнем та залишення малюків без нагляду дорослих», - відзначають рятувальники.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: