Шеремета, незважаючи на скасування Польщею Шенгенської візи, прибув до Берліна

dsc_0121_novyy_razmer_4

Святослав Шеремета – секретар Державної міжвідомчої комісії у справах увічнення пам’яті учасників антитерористичної операції, жертв війни та політичних репресій, голова ГО «Українські меморіали» – сьогодні прилетів до Берліна, незважаючи на те, що Польща заборонила йому в’їзд до Шенгенської зони.

Про це пан Шеремета написав на своїй сторінці Фейсбук.

«Тільки що прилетів у Берлін, в аеропорт Шенефельд. Пройшов паспортний контроль. Рушаю в місто. Не дивлячись на дії МЗС Польщі щодо заборони мені в’їзду в країни Шенген зони, Посольство Німеччини надало мені візу, дійсну на території Німеччини. Вирушаю на раніше заплановані зустрічі у Берліні. Передаю привіт Ващиковському», – повідомив Святослав Шеремета.

Нагадаємо, раніше МЗС Польщі заборонило Святославові Шереметі в’їзд на території Шенгенської зони через те, що влітку нинішнього року він прийняв рішення заборонити українській фірмі проводити ексгумаційні роботи в Костюхнівці з представниками польського Інституту національної пам’яті (йдеться про пошук польських легіонерів, загиблих 1915-1916 рр.)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: