«Арена-Львів» може перейти у власність Львівської облради

img_7467small

Заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк зустрівся із Держсекретарем Мінмолоді і спорту Олегом Нємчиновим та обговорили стан та перспективи стадіону «Арена Львів».

Про це йдеться на сайті Львівської облрада.

«Львівська обласна рада розглядає можливість прийняття у свою власність Арени-Львів, - зауважив Володимир Гірняк. - Нині цей об’єкт належить державі і потроху занепадає. Є те, з чого треба починати. На державному, обласному та міському рівні виробити спільне бачення розвитку інфраструктури. В першу чергу – запустити в роботу електропідстанцію та каналізаційний колектор. Наразі вони навіть не здані в експлуатацію, а вже руйнуються. Ну і - транспортні розв’язки – це те, без чого вдихнути життя у спортивний комплекс просто нереально».

За його словами, підприємство станом на зараз є збитковим, ще й має мільйонні борги.

«Одна з найбільший проблем є також те,  що друга черга будівництва «Арени-Львів» не здана в експлуатацію. Аби це зробити треба близько 334 млн грн. Ймовірно, розпочнемо із техаудиту, інвентаризації та коригування самого проекту відповідно до нинішніх реалій», - резюмував Володимир Гірняк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: