Очільник області зустрівся із молодіжними лідерами з Донеччини

1_1512834698_613x408.41125_3_0

Сьогодні, 9 грудня, в межах освітнього візиту «Мандрівка до міста зі змістом – Львів» голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із молодіжними лідерами Донецької області.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

Молодіжна політика в регіоні, діяльність Громадської ради, підтримка молодіжних ініціатив, неформальна освіта – лише незначна частка запитань порушених у дружній бесіді молодих лідерів і очільника області.

«Ми докладаємо чимало зусиль, щоб через культурні, молодіжні, просвітницькі заходи, та використовуючи як інструментарій навчальні заклади, молодіжні центри, спонукати молодь бути активною. Ваш візит – це можливість познайомитись із досвідом Львівщини, поділитись власним та розвивати стосунки між областями», - зазначив Олег Синютка.

Опісля зустрічі активна молодь продовжила розвивати свої навички на цікавому тренінгу із написання резюме та розвитку лідерських навичок.

Нагадаємо, що освітній візит молодіжних лідерів Донецької області – «Мандрівка до міста зі змістом – Львів» триває упродовж чотирьох днів, 8-11 грудня. У програмі заходу - тренінги з проектного менеджменту, критичного мислення, міжнародних можливостей для молоді, а також відвідини осередків громадського активізму та зустрічі з молодіжними громадськими організаціями.

Молодь з Донеччини вже відвідала Львівський обласний молодіжний центр, медіатеку, оглянула архітектурну спадщину Львова.

Організатори заходу – департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації спільно з творчою спілкою митців «Національ».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: