Вночі у Львові розпочався забіг на 200 км за добу

9 грудня, опівночі львів’янин Валерій Шипунов розпочав забіг 200 кілометрів за 24 години у Стрийському парку, аби потрапити у полярну експедицію

.

Валерій Шипунов бігтиме 24 години, матиме лише коротку зупинку на туалет та їжу. За деталями пробігу можна слідкувати на сторінці події у Facebook.

«Я поспав кілька годин вдень і скоро розпочну забіг. Разом зі мною близько 10 людей, вони бігтимуть кілька годин. Іще частина доєнається вночі», - розповів Валерій Шипунов перед забігом.

Забіг починається на території Стрийського парку зі сторони вул. Уласа Самчука, біля літніх столиків, далі тримається до повороту за кінотеатром Львів, потім в сторону виходу з парку, далі вздовж ресторану «Супутник», дитячого майданчику «Рошен» та до входу з парку зі сторони вул. Стрийській. Хлопець бігатиме по колу 5 кілометрів, яке треба буде подолати 40 разів.

Усі охочі можуть доєднатися до забігу навіть на коротку дистанцію. Для учасників та вболівальників буде пункт обігріву з чаєм та печивом, стікерами під кінотеатром «Львів». Пункт працюватиме з 8:00 і до завершення забігу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: