Польський автобус у Львові обстріляли з РПГ, - поліція

900385
Фото: 24 Канал

На Львівщині, у селі Сокільники, на стоянці біля комплексу «Панська гора», невідомий чоловік здійснив постріл у багажний відсік туристичного автобуса з РПГ-26.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на джерело у Національній поліції України.

За інформацією співрозмовника Укрінформу, «9 грудня о 23:36 у селі Сокільники, кільцева дорога, комплекс «Панська гора», невідомий чоловік, вийшовши із позашляховика марки Toyota, здійснив постріл у багажний відсік автобуса з РПГ-26. Після чого повернувся в автомобіль і поїхав з місця пригоди у невідомому напрямку. За наявною інформацією, жертв немає».

Також зазначається, що мешканці готельно-ресторанного комплексу «Панська гора» виявили інцидент зранку 10 грудня і повідомили у Пустомитівський райвідділ НПУ. На місце прибула слідчо-оперативна група. Попередньо працівники поліції кваліфікували інцидент за ст. 258 Кримінального кодексу України (Терористичний акт).

За даними співрозмовника, автобус прибув із туристичною метою, для відвідання міста Львова. Серед пасажирів автобуса - 20 громадян Республіки Польща, вони мали перебувати в Україні 8-11 грудня 2017 року.

Читайте також: Підрив автобуса біля Львова: МЗС Польщі занепокоєне «черговим антипольським інцидентом»

Нагадаємо, 9 грудня близько 23:20 на кільцевій дорозі на стоянці готелю «Панська Гора» невідомим вибуховим пристроєм пошкодили зовнішню обшивку та бокове скло автобуса марки МАN на польській реєстрації.

У Міністерстві закордонних справ України заявили, що вважають підрив автобуса провокацією до приїзду в Україну польського президента Анджея Дуди, який здійснить візит 13 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: