Львів’яни розповіли про рівень безпеки у місті

original
Фото: Цензор.НЕТ

Мешканці Львова відзначають погіршення рівня безпеки вночі.

Відповідні дані отримали соціологи, провівши опитування в рамках соціального моніторингу «Якість життя у місті», інформує Дивись.info.

Львів’яни відчувають себе більш безпечно вдень, аніж вночі. Зокрема, мешканці Львова оцінили безпеку у денний час доби у 4,14 пунктів з 5 можливих, а вночі — на 3,04.

Варто зазначити, що цей показник змінювався, залежно від року, у який проводилося опитування. Так, у 2013 році мешканці не відчували себе настільки у безпеці вдень, скільки сьогодні. Тоді показник становив 3,57. У 2016 році він піднявся до 4,01.

Читайте також: Які позашкільні заклади обирають школярі Львова. Дослідження

Трохи інша тенденція спостерігається з показником безпеки вночі. Якщо у 2013 році він був на рівні 2,9, у 2016 році 3,26. Як бачимо, цього року городяни почувають себе менш захищеними у темний час доби.

Скріншот презентації дослідження 2017 року

Нагадаємо, результати опитування презентували 14 грудня. Це вже третє дослідження. Попередні два проводили у 2013 і 2016 роках. Зазначимо, соціологи опитали 1200 респондентів, віком від 18 років. Метод збору інформації: поквартирне опитування «face-to-face». Похибка репрезентативності вибірки не перевищує 3,5%. В основі вибірки закладено поділ міста на 39 мікрорайонів.

Дослідження проводила команда Інституту міста та СА «Фама» в рамках проекту «Громади в дії». Повну презентацію за 2017 рік можна переглянути тут, а за 2016 — за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: