Трускавець – один із найпопулярніших курортів України

03-1

Трускавець – не лише одним із найстарших курортів України. Він – у лідерах за кількістю відпочивальників серед бальнеологічних курортів.

*промоція

Місто-курорт Трускавець тепер складає конкуренцію не лише іншим українським бальнеологічним курортам, а ще й успішно конкурує на міжнародному рівні. Завдяки вдалому балансу ціни та якості послуг, унікальним водам і цікавим розвагам все більше іноземців приїжджає на оздоровлення саме сюди.

За статистикою, лише за 9 місяців цього року кількість туристів з Польщі до Трускавця збільшилася вдвічі порівняно із 2016 роком. Місто здоров’я з січня по вересень 2017 року уже відвідало понад 8 тисяч поляків, а це майже в десять разів більше, аніж три роки тому. Загалом за 2017 рік Трускавець уже відвідали 32 000 іноземних туристів із 63-ох країн. Найбільше відпочивальників приїхало з Польщі, Білорусі, Азербайджану та Молдови. Крім того, курортом цікавляться туроператори з Ізраїлю, ОАЕ та країн Європи, які бажають пропонувати клієнтам оздоровлення в Україні.

За що Трускавець обирають іноземці

Варто розуміти, що Трускавець – це єдине у світі місце знаходження унікальної лікувальної води «Нафтуся». Крім того, місто знаходиться в екологічно чистому районі, що дуже приваблює любителів «зеленого» туризму. Більше про різновиди мінеральних вод Трускавця читайте тут.

Європейці, наприклад, звикли до комфорту й сервісу. А у Трускавці, завдяки великому досвіду в цій сфері та інноваційним підходам, є всі необхідні умови, до того ж, за прийнятними цінами. У місті працює ціла низка санаторіїв, а також спеціалізованих медичних установ, які пропонують широкі можливості не лише для оздоровлення, а й для глибинного лікування організму. На території курорту діє 28 сучасних клінік і 14 добре обладнаних лабораторій, серед яких – імунологічна, імуноензимантична, клініко-бактеріологічна та інші. Тож у місті є всі умови для проведення курсу лікування хвороб від етапу діагностики – аж до реабілітації завдяки цілющим водам.

Крім закладів оздоровлення, у Трускавці є також чимало розваг. Наприклад, у місті розташований єдиний в Західній Україні дельфінарій.

Українці теж обирають Трускавець

Якщо звернутися до статистики, то виявляється, що українці також надають перевагу Трускавцю серед інших бальнеологічних курортів України (а їх в нашій країні є більше десятка). Наприклад, за минулий рік Трускавець відвідало понад 180 тисяч туристів з України.

Натомість, місто Миргород, що є так само відомим бальнеологічним курортом, обрало менше 14 тисяч відпочивальників. У Чернігівській області є свій бальнеологічний курорт, що називається«Мена». Його минулого року для відпочинку, згідно із офіційною статистикою, обрало менше 11 тисяч туристів. У Черкаській області розташований курорт Будище. Туди на оздоровлення за минулий рік приїхало менше 11 тисяч людей.

У санаторіях Трускавця лікують широкий спектр захворювань: хронічний пієлонефрит, аномалії розвитку нирок і сечового міхура; сечокам’яні хвороби; хронічний простатит; везикулит та цистит; гепатит; жовчнокам’яні хвороби; хронічний бронхіт і трахеїт; емфізему легень і бронхіальну астму; захворювання хребта й суглобів та багато іншого. Крім традиційних лікувань у місті розвивається SPA промисловість, адже у Трускавці функціонує 10 SPA-центрів.

Читайте також: Сучасні клініки і SPA: що можна отримати, приїхавши до Трускавця

Як бачимо, українці та іноземці все більше віддають перевагу Трускавцю. І недарма, адже саме тут можна отримати лікування та оздоровлення світового рівня за доступними цінами та відпочити в екологічно чистому місці. А детальніше про розваги для душі читайте тут.

*промоція

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: