Монахиня пробігла в костюмі Санта-Клауса у львівському святковому забігу

img_7032

Сьогодні, 30 грудня, у Стрийському парку, що у Львові, відбувся масовий забіг в костюмах Санта-Клаусів. Організувала захід львівська ініціатива «Run day», яка пропагує біг та кожного тижня проводить забіги у парку.

Сьогодні, 30 грудня, у Стрийському парку, що у Львові, відбувся масовий забіг в костюмах Санта-Клаусів. Організувала захід львівська ініціатива «Run day», яка пропагує біг та кожного тижня проводить забіги у парку, пише День.

До участі в забігу зголосилося близько вісімдесяти людей різного віку. Так найстаршому учаснику було 78 рокі і бігом він займається уже 40 останніх років. а ось наймолодшому учаснику було всього лише 5 років.

Окрім традиційних костюмів Санти, деякі учасники одягли просто новорічні костюми чи костюми супергероїв. Тому в забігу можна було побачити Снігурочок, Бетмена, зайчиків, ялинок тощо. Участь в забігу взяла навіть монахиня, яка вдяглася в костюм Санта-Клауса. Крім того дехто біг із своїми собаками, на яких теж були святкові костюми.

«Бігати в костюмі насправді дуже важко та незручно. Але святковий настрій перекриває цю незручність і насправді бігти із людьми, які теж одіті в костюми дуже весело. Єдине прикро, що нема багато снігу, адже тоді було б ще радісніше», - розповів один із учасників забігу.

Під час забігу учасники мали подолати 5 кілометрів. Їх результати фіксувалися на час. А по закінченні забігу найшвидшого Санту нагородили. Відзнаки також отримали учасники забігу в найкращих костюмах, а також найстарший та наймолодший бігун.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: