Правоохоронці працюватимуть у новорічну ніч у посиленому режимі

647906_735_1200-1100x530_0_0

31 грудня та 1 січня правоохоронці працюватимуть у посиленому режимі. Основні зусилля поліцейських будуть скеровані на попередження та недопущення вчинення кримінальних злочинів, порушень публічного порядку та використання піротехнічних засобів під час масових заходів з нагоди святкування Нового 2018 року.

31 грудня та 1 січня правоохоронці працюватимуть у посиленому режимі. Основні зусилля поліцейських будуть скеровані на попередження та недопущення вчинення кримінальних злочинів, порушень публічного порядку та використання піротехнічних засобів під час масових заходів з нагоди святкування Нового 2018 року, передає ZAXID.NET

Як інформують у ГУ НП у Львівській області, у Львові основну увагу правоохоронці приділятимуть охороні публічної безпеки у центральній частині міста, де проходить різдвяний ярмарок, біля ялинки на проспекті Свободи та на площі Ринок, де проводитимуться масові заходи.

«31 грудня та 1 січня особовий склад поліції Львівщини працюватиме у посиленому режимі. Збільшено кількість поліцейських нарядів для попередження та оперативного реагування на правопорушення, створені додаткові слідчо-оперативні групи, а також мобільні вибухотехнічні групи, до складу яких входять експерти-вибухотехніки та кінологи. Також хочу нагадати, що рішенням міськради заборонено використання піротехнічних засобів – це є адміністративне правопорушення, за яке передбачений штраф», - розповів начальник управління превентивної діяльності ГУ НП у Львівській області полковник поліції Мирон Чорній.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: