У львівських трамваях звучатимуть колядки

2-e759dc5e85e77bca722c4a4ab08d8d5f

Від сьогодні у львівських трамваях зазвучать різдвяні колядки. Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», від сьогодні, 6 січня, у всіх трамваях міста звучатимуть різдвяні колядки.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Цьогоріч львів’яни та гості нашого міста під час проїзду у міському електротранспорті в часі різдвяного періоду зможуть почути народні колядки у виконанні етно-фольк-гурту Troye Zillia та української співачки, волонтерки та громадської діячки – Софії Федини.

Можна буде почути такий відомий твір, як ЩЕДРИК Carol of the bells в музичній інтерпретації гурту Troye Zillia, а також загальновідомі колядки з репертуару Софії Федини.

«Усі твори автори надали на безоплатній основі з правом публічного використання та програвання у громадському електротранспорті міста впродовж різдвяних свят. Ми дуже задоволені, що й цього року ми можемо долучитись до святкування Різдва та трохи потішити наших пасажирів приємними різдвяними мелодіями. Дякуємо виконавцям, що люб’язно погодились надати свої твори та долучились до цього проекту», - коментує Іван Бондар, речник ЛКП «Львівелектротранс».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: