У ЛОДА розповіли, скільки коштів витратили на створення консультаційного центру для аграріїв

Postroenie-Koll-TSentrov

Новостворений консультаційно-дорадчий центр у сфері агропромислового виробництва працюватиме у будні по кілька годин.

Консультаційно-дорадчий центр з питань агропромислового виробництва, який розпочне роботу 15 січня, обійшовся обласному бюджету у нуль гривень і нуль копійок. Про це під час брифінгу, 10 січня, заявила Наталія Хмиз, директорка департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА, повідомляє Дивись.info.

«Кошти на цей підрозділ сьогодні не виділялися жодні. Саме приміщення — це приміщення департаменту, яке не використовувалося. Ми його обладнали з того, що мали. Але воно дуже привабливе і буде гостинним місцем для аграріїв», — каже Наталія Хмиз.

За словами директорки департаменту, цього року в ряди дорадників на Львівщині залучили близько 100 осіб. 60 з них чітко працюватимуть у Львівській області. Найкращі —  будуть надавати послуги безпосередньо у дорадницькому центрі.

Читайте також: Став відомий графік роботи консультаційного центру для аграріїв при ЛОДА

«Це галузь тваринництва, ягідництва, дрібного тваринництва, рослинництва, зернових. Це місце, де можна отримати відповіді аж до економічної моделі і того, наскільки цікаво сьогодні займатися сільським господарством у тому чи іншому напрямку», — додає фахівчиня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: