У РФ ще один випадок різанини у школі: підлітки напали з сокирою і коктейлем Молотова (відео)

915466

В Росії у військовому містечку Сосновий Бор під Улан-Уде підлітки увірвалися в школу з сокирою і коктейлем Молотова і здійснили напад на вчительку і дітей.

Атаку влаштував озброєний сокирою і ножем учень дев'ятого класу цієї школи, повідомляє прес-служба СУ СК Росії по Республіці Бурятія.

Зазначається, що хлопець за допомогою коктейлю Молотова підпалив у навчальному закладі кабінет із семикласниками і атакував школярів, які вибігали, за допомогою сокири. У результаті атаки постраждали троє дітей і вчитель, у всіх них діагностовано колото-різані рани.

«Мотиви злочину і повні обставини події з'ясовуються», – йдеться в повідомленні. Слідчі також дадуть правову оцінку діям працівників навчального закладу.

Повідомляється також, що нападників було двоє. Один з них намагався зарізатися, але це у нього не вийшло. Наразі неповнолітніх зловмисників затримано.

Нагадаємо, 15 січня двоє осіб з ножами здійснили напад на школу в російському місті Пермь. Сутичці намагалися запобігти викладачі і школярі, у результаті чого вони отримали серйозні поранення. Внаслідок різанини постраждало 9 людей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: