У поліції розповіли деталі затримання пікетувальників біля львівського цирку (фото)

27337115_2301954549844937_170333361967720300_n
Фото: поліція

Сьогодні, 28 січня, кілька десятків осіб під львівським цирком організували акцію протесту проти тримання тварин у неволі, проте пікет закінчився сутичками.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, учасників акції біля Львівського цирку поліцейські вилучили газові балончики, ножі, молотки та металеву арматуру.

Зазначається, що правоохоронці не допустили порушень публічного порядку під час проведення акції, організованої на площі перед Львівським державним цирком на вулиці Городоцькій.

«Участь в акції, що розпочалась об 11.30, взяли близько тридцяти осіб. Незважаючи на те, що захід був оголошений організаторами як мирний, правоохоронці помітили, що в одного учасника з рюкзака стирчить металева арматура. На прохання поліцейських пояснити для чого він приніс цей предмет на мирну акцію, чоловік почав поводитись агресивно, нецензурно висловлювався, намагався втекти», - йдеться в повідомленні.

У той час інші учасники акції почали викидати на землю різні предмети. При поверхневому огляді, правоохоронці виявили у них газові та перцеві балончики, ножі, молотки, металеву арматуру та інші предмети, що можуть бути використані для нанесення тілесних ушкоджень. Їх працівники поліції вилучили та скерували на експертизу.

Читайте також: Пікет біля львівського цирку: поліція затримала активістів (відео)

Також повідомили, що учасники акції запрошені у Галицький відділ поліції.

Наразі поліцейські встановлюють їх особи та обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: