У Львові запровадили баскетбольні кемпи для талановитих дітей

kempy-cf2c15de3c0534498dc0e749a1579cb0
Фото: ЛМР

Президент Львівської міської федерації баскетболу, відомий у минулому професійний гравець Дмитро Крамар відкрив баскетбольні кемпи вихідного дня для талановитих дітей ‎2007-2008 років народження, які займаються в баскетбольних секціях Львова.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Зазначається, що кемпи створені з метою проведення додаткових спеціалізованих тренувань, змагань та фестивалів. Основною метою кемпів є також обмін тренерським досвідом.

Усі спеціалісти, які тренують дітей, можуть завітати до спортзалу Львівської обласної ДЮСШ (вул. Самчука, 14) із своїми вихованцями на тренування, щоб поділитися власним тренерським досвідом та почерпнути щось нове для себе. Тренування відбуваються щосуботи та щонеділі, починаючи з 14:30. Двері на тренування для перспективних дітей, які бажають займатися баскетболом, є завжди відкриті.

Дитячий Баскетбольний кемп Львова (тренери - Андрій Співак, Любов Ковач) отримав десяток нових баскетбольних м’ячів, скакалки та інший інвентар для ефективних тренувань та проведення баскетбольних матчів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: