Поради для львів'ян: як отримати максимум бонусів від забудовника

slider_99

Аби знати, які бонуси можна отримати від будівельних компаній при купівлі житла на первинному ринку, дивіться кілька корисних порад.

Матеріал підготовлено за сприяння компанії «Львівська Мрія».

Поради ми будемо ілюструвати реальними прикладами, які допомогли підібрати у відділі продажів компанії «Львівська Мрія».

Комунікації та фурнітура

Зрозуміло, що людина купує не лише квадратні метри, а й певні (зазвичай базові) комунікації у новому помешканні. Однак, навіть при однаковому класі будинків та схожій ціні за м кв., може статись так, що один забудовник тішить клієнта бонусами, а інший – ні.

Наприклад, зазвичай забудовники пропонують уже вмонтований котел для індивідуального опалення. А, як розповіли у «Львівській Мрії», їхні квартири продають уже з повноцінною системою опалення, тобто і котлом, і усіма підключеними батареями. Тому порада номер один: завжди уточнюйте всі деталі щодо комунікацій.

Аналогічна ситуація і з вікнами. Не завжди забудовники приділяють багато уваги цій складовій нового помешкання, але від якості вікон залежить не лише термін їх справної роботи, а ще й тепло ощадність квартири. В Україні навіть є спеціальні енергоощадні вікна, які дозволяють утримувати значно більше тепла і таким чином економлять ваші кошти у майбутньому. Ця марка вікон називається SALAMANDER. До речі, саме такі вінка використовує у будівництві «Львівська Мрія». Детальніше про це вже йшлося тут. Тому порада номер два: уточніть марки вікон та переконайтеся, що вони якісні.

Наповнення будинку

Так само різниться і наповнення будинків. Наприклад, ліфти, під’їзні двері тощо. Одразу радимо: перепитайте деталі щодо ліфта, домофону, дверей. В цьому ключі варто звернути увагу на те, чи є ліфт безшумним, якої місткості кабіна, який гарантійний термін у фірми-виробника. А також уточнити, чи вже закладений у ціну квартири домофон та хороші під’їзні двері.

Наприклад, у будинках «Львівської Мрії» встановлюються тільки великі ліфти, які працюють безшумно. Навіть більше, вони мають два входи, що додає комфорту мешканцям. Крім того, у цих будинках вже вмонтовані домофони, а також є сталеві під’їзні двері.

ЖК Львівська Мрія

Додатково

Буває так, що забудовник пропонує щось унікальне для всього місцевого ринку. Властиво, варто знати про переваги кожного і забудовників, тому остання порада: ставте питання «що унікального ви можете мені запропонувати?»

Це питання допоможе вам дізнатися про щось, про що ви взагалі могли раніше не думати. Наприклад, «Львівська Мрія» пропонує унікальну послугу – у вартість квартири вже включена можливість перепланувати її на свій розсуд. У відділі продажів зізнаються, що така послуга в базовому пакеті цікавить 99% клієнтів, тобто майже кожен замовляє принаймні мінімальні перепланування.  Також серед цікавих бонусів від «Львівської Мрії», за який не потрібно доплачувати, - це безкоштовне підключення інтернету, ТБ та стаціонарного телефону й організаційна підтримка у створенні ОСББ.

Юристи компанії безкоштовно здійснюють централізовану подачу документів у відповідні структури (Львівводоканал, Львівобленерго, Львівгаз) для проведення відповідних процедур для своєчасного створення бази особових рахунків. Це виключає подальшу необхідність власників квартир та нежитлових приміщень витрачати час на відвідування вищезазначених установ. Крім того, юристи компанії допомагають у новозбудованому будинку організувати ОСББ, надаючи юридичну та організаційну підтримку. Детальніше про це читайте тут.

Львівська Мрія – на ринку Львова вже 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК “Львівська Мрія” в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла. ЖК “Львівська Мрія” неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі “Кришталева цегла”, як якісний забудовник. ЖК “Львівська Мрія” – помешкання створені для вашого щасливого життя!

Контакти відділів продажу:

м. Львів, вул. Рубчака, 11

вул. Кн. Ольги, 1

тел.: (032) 241-08-08

(097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: