Львів отримав ще одне визнання

1440161_1487236
Фото: Вголос

Асоціація спортивних журналістів України (АСЖУ) визнала Львів найспортивнішим містом України. АСЖУ регулярно підбиває підсумки року та обирає найкращі спортивні видання, проекти, акції тощо.

Серед переможців за 2017 рік, які відзначила спілка, статус «найспортивнішого міста» отримав Львів, повідомляє прес-служба ЛМР.

«Це велике для нас досягнення і достойний підсумок нашої роботи. Це підтвердження того, що ми рухаємося в правильному напрямку. За короткий період часу ми змогли здобути важливі для популяризації нашого міста нагороди, а саме – Молодіжна столиця України та найспортивніше місто України. Ми рухаємося як в напрямку підтримки тренерів, які виховують майбутніх олімпійців, так і в напрямку підтримки спортсменів, які вже досягли висот спорту та їхніх наставників»,-  сказав заслужений тренер України, начальник управління молоді та спорту Львівської міської ради Антон Нікулін.

За його словами, завдяки програмі «Відкриті Кубки Львова» наше місто знають по всій Україні і за її межами.

Читайте також: Львову офіційно вручили відзнаку «Молодіжна столиця України» (фото)

«Головним завданням проведення Відкритих Кубків Львова – це організація спортивних змагань федераціями з різних видів спорту на найвищому організаційному та спортивному рівні. Залучення максимальної кількості глядачів. «Відкриті Кубки Львова» мають бути спортивною візитівкою нашого міста. В нас багато планів щодо оптимізації роботи вже існуючої системи спорту, щоб вивести спорт на якісно інший рівень», - додав Нікулін.

Урочисте нагородження відбудеться 28 березня у Києві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: