Мультфільм «Викрадена принцеса» б‘є рекорди прокату 

630_360_1513249883-9489

Президент Петро Порошенко привітав команду, що працювала над створенням мультфільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила».

Про це Глава держави написав у Facebook.

«Надзвичайно приємно, що у нас з'явилося власне українське анімаційне кіно, яке б‘є рекорди прокату. Вітаю всю команду, яка працювала над картиною «Викрадена принцеса», з неймовірним успіхом», - зазначив Порошенко.

За його словами, мультфільм продемонстрував вражаючий результат касових зборів прокату для українських фільмів – 21,5 млн грн за один вікенд.

Президент подякував творцям мультфільму за чудову роботу.

Читайте також: (Не)український мультфільм «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» 

Нагадаємо, український мультфільм «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» вийшов у широкий кінотеатральний прокат в Україні  7 березня і за перший вікенд зібрав у прокаті понад 21 мільйон гривень.

Проект «Викраденої принцеси» став одним із переможців 9-го конкурсного відбору Держкіно, яке надало йому фінансову підтримку розміром 19 млн 44,4 тис. грн, що становить майже 20% від загальної вартості виробництва фільму. Режисував стрічку Олег Маламуж. Автором сценарію є Ярослав Войцешек, продюсером - Єгор Олесов, художником-постановником - Крістіан Коскінен.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: