У Львові хочуть з'єднати зручним сполученням аеропорт, автовокзал і залізницю

IMG_9869

У Міжнародному аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького ведуться перемовини із владою міста про те, щоби з’єднати аеропорт транспортним сполучення з автовокзалом та залізничним вокзалом.

Про це під час прес-конференції, 16 березня, розповіла генеральна директорка аеропорту «Львів» Тетяна Романовська, передає кореспондент Дивись.info.

«Я сподіваюся, що вже скоро буде прийнятим рішення і вже у квітні чи травні будемо знати, який саме це буде транспорт. Аеропорт вже має замовлення авіаперевізників, оскільки дуже багато пасажирів прибуває не тільки до Львова, а й в інші області Західної України», - зазначила Тетяна Романовська.

Окрім того, вона сказала, що також йдуться перемовини, щоби з'єднати аеропорт із обласними центрами. «Цього літа ми побачимо нове транспортне з’єднання», - пообіцяла Романовська.

За її словами, після реконструкції летовища у 2012 році Львів має дуже гарний аеропорт, який готовий обслуговувати, фактично, великі рівні літаків категорій С і В, але є ще деякі питання, які потрібно вирішити.

«Сподіваємося, що в цьому році нам держава нам посприяє, і ці всі питання будуть закриті. Опісля будемо думати про ще один термінал та стоянки, адже в нас вже не вистачає місць для стоянок великих літаків», - додала пані Тетяна.

Читайте також: Львів прийняв далекомагістральний літак нового покоління Boeing 777 (фоторепортаж)

Нагадаємо, сьогодні, 16 березня, у Міжнародному аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького відбулася презентація нового типу літака – широкофюзеляжного, далекомагістрального Boeing 777-200 ER. Головне, що очікували усі присутні, – чи планує авіаперевізник, використовуючи це повітряне судно, відкривати рейси до США та Канади з аеропорту «Львів». Проте, відповідь була негативною – у найближчі два роки їх точно не буде.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: