Польського депутата у Львівській облраді вимагають оголосити персоною нон ґрата

IMG_0211

Депутати Львівської обласної ради сьогодні можуть прийняти звернення до МЗС з вимогою оголосити польського депутата Роберта Вінніцкого, який брав участь у спаленні портретів Бандери та Шухевича у Варшаві, персоною нон ґрата в Україні.

Депутати Львівської обласної ради сьогодні можуть прийняти звернення до МЗС з вимогою оголосити польського депутата Роберта Вінніцкого, який брав участь у спаленні портретів Бандери та Шухевича у Варшаві, персоною нон ґрата в Україні, передає кореспондент ІА Дивись.info.

Прийняти відповідне звернення запропонував перший заступник голови облради Андрій Білоус.

За його пропозицією, це питання включене у порядок денний сесії ЛОР.

Як ми повідомляли раніше, польські націоналістичні організації у понеділок, 19 березня, провели під посольством України в Варшаві акцію, на якій спалили портрети Степана Бандери та Романа Шухевича.

Відео дивіться тут

Посольство України у Польщі засудило маніфестації польських націоналістичних організацій з «антиукраїнською пропагандою».

Як йдеться у заяві відомства, посольство України в Республіці Польща засуджує маніфестацію окремих польських націоналістичних організацій, які 19 березня зібралися біля Посольства у Варшаві і виголошували антиукраїнську пропаганду».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: