У Львові відбулися фінальні змагання з футзалу серед дитячих команд

gjhgf

Сьогодні, 24 березня, у Палаці спорту «Динамо», що на вулиці Вітовського у Львові, відбулися фінальні змагання з футзалу «Football for kids», учасниками яких стали підлітки, конфліктуючі із законом.

Сьогодні, 24 березня, у Палаці спорту «Динамо», що на вулиці  Вітовського у Львові, відбулися фінальні змагання з футзалу «Football for kids», учасниками яких стали підлітки, конфліктуючі із законом.

Учасниками змагань стали діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, вимушені переселенці із зони проведення АТО, а також діти, батьки яких загинули під час проведення антитерористичної операції.

Організували турнір з метою залучення дітей до здорового способу життя, виховання дружби та патріотизму; налагодження партнерських стосунків працівників поліції із підростаючим поколінням, формування правової свідомості у дітей; підвищення рівня фізичної підготовки та зміцнення здоров’я дітей, зокрема психологічна допомога дітям, батьки яких загинули у зоні проведення АТО; привернення уваги суспільства до проблем в організації дозвілля і відпочинку, до проблем і потреб дітей.

Перемогу у змаганнях виборола команда Винниківської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату. Друге місце зайняла команда Рава-Руської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату. Третіми призерами стали спортсмени зі Стрілківської школи-інтернату.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: