Завершився молодіжний проект «Курс свідомих «Включайся!»

IMG_5781_1521820271_613x408.41125_3_0

Сьогодні, 23 березня, в межах курсу для молоді «Включайся!» для учасників було проведено заняття із навиків самооборони та важливості особистої безпеки.

24 березня в межах курсу для молоді «Включайся!» для учасників було проведено заняття із навиків самооборони та важливості особистої безпеки.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

Під час тренінгу, інструктори з тактики управління патрульної поліції Львівської області – Павло Цабан та Павло Бесага, розповіли учасникам про юридичну безпеку, а також наголосили на ключовому завданні самооборони - збереженні життя та втечі від нападника.

Молодь мала змогу отримати теоретичні та практичні навички особистої безпеки, освоїли основні техніки захисту та відпрацювали прийоми уникнення нападу.

Важливо, що під час заняття, учасники мали змогу відпрацювати прийоми у змодельованих патрульними ситуація.

Нагадаємо, що в межах курсу свідомих «Включайся» упродовж трьох днів учасники вивчали ключові навики особистої безпеки: психологію стресу в небезпечних ситуаціях, домедичну допомогу та ефективну самооборону.

Організатори курсу - департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА, Управління патрульної поліції Львівської області, ГО «Курси першої домедичної допомоги «САВ» та Львівський обласний молодіжний центр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: