Мешканцям Кривчиць та Знесіння презентували технологію майбутнього переробного комплексу

2963368010865524781531481106020644o-a76a2329fecd395c658ecbc46bb7be9a

Сьогодні в мікрорайоні Кривчиці відбулась зустріч з мешканцями Кривчиць та окремими мешканцями Знесіння.

Про це інформує прес-центр Львівської міської ради.

Вадим Ноздря, директор ЛКП «Зелене місто», провів презентацію технології переробного комплексу для Львова, а також Комплексної стратегії поводження з ТПВ.

«Відбулась конструктивна зустріч з мешканцями Кривчиць та окремими мешканцями Знесіння, під час якої ми презентували концепцію і технологію, а також пропоноване місце розташування майбутнього переробного комплексу. Також була презентована Комплексна стратегія вирішення питання ТПВ у Львові і процедура, передбачена законодавством, для проектування та погодження такого комплексу.

Вислухали думки та побажання громади. Дуже велика кількість запитань була в цілому по інфраструктурі району Кривчиці та Знесіння. Загалом розмова була конструктивною», - розповів Вадим Ноздря, директор ЛКП «Зелене місто».

На зустрічі були присутні активні мешканці мікрорайону, депутати Львівської міської ради, заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Ірина Маруняк, голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський та інші представники Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: