У Львові з'явиться ще один житловий комплекс бізнес-класу

f6a982de12807c37f4b88521d33c7a2f
Фото з сайту novobudovy.com/

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив містобудівні умови та обмеження на зведення житлових будівель по вул. Княгині Ольги 1-5.

Матеріал підготовлено за сприяння будівельної компанії «Львівська Мрія»

У п’ятницю виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для будівництва на вул. Княгині Ольги, 1-5 двох багатоквартирних  житлових будинків із вбудованими нежитловими приміщеннями, місцями для зберігання індивідуального автотранспорту, дошкільним закладом із групами короткотривалого перебування дітей та двома трансформаторними підстанціями.

Згідно з виданими документами, майбутній комплекс розташується на земельній ділянці площею 6,3127 га, яка перебуває у державній власності. Функціональне призначення ділянки – зона багатоповерхової житлової забудови (5-10 поверхів) відповідно до зонінгу Франківського району. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки становить 48%.

Незабаром за цією адресою почнеться будівництво нового ЖК компаніїю «Львівська Мрія», яка вже понад 5 років працює на ринку Львова. Минулого року компанія завершила великий житловий комплекс на вул. Рубчака.

«2017 року ми завершили комплекс на 28 тисяч кв. м. житла, – розповідає директор компанії «Львівська Мрія» Андрій Борисов. – Останній будинок ми декларували здати у лютому 2018 року. Але закінчили його у серпні 2017 року, тобто на півроку раніше. І так у нас по кожній черзі – ми намагаємося здати на місяць-півтора раніше, щоб людям було приємно, бо зазвичай клієнти розраховують, що здача буде навіть пізніше вказаного строку».

До слова, родзинками проекту «Львівської Мрії» на вул. Рубчака був перший у Львові багаторівневий паркінг, повністю цегляний будинок, можливість безкоштовного перепланування житла (детальніше про це читайте тут), енергозберігаючі вікна та голова до запуску система індивідуального опалення житла.

«У нашому новому проекті буде будинок на 4 черги, окремо буде дитячий садочок, підземний паркінг на 300 машин і комерційні приміщення на першому поверсі, - розповідає директор компанії Андрій Борисов. -  Тобто інфраструктура буде достатньо розвиненою. По класу це рахується. До слова, в ціну вже закладена вартість паркомісця». Детальніше про новий житловий комплекс вже незабаром можна буде прочитати на сайті «Львівської Мрії».

Будівництво передбачає знесення існуючих будівель  на вул. Княгині Ольги, 1-5 (вул. Княгині Ольги – вул. Куликівська).

Матеріал підготовлено за сприяння будівельної компанії «Львівська Мрія»

Львівська Мрія – на ринку Львова вже 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК “Львівська Мрія” в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла. ЖК “Львівська Мрія” неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі “Кришталева цегла”, як якісний забудовник. ЖК “Львівська Мрія” – помешкання створені для вашого щасливого життя!

Контакти відділів продажу:

м. Львів, вул. Рубчака, 11

вул. Кн. Ольги, 1

тел.: (032) 241-08-08

(097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: