У Львові проведуть наймасштабніший у західному регіоні Форум новобудов та інвестицій

13-15 квітня запрошуємо на Арену Львів всіх, хто шукає квартиру в новобудові або цікавиться інвестиціями в нерухомість з метою збереження та примноження коштів.

Форум Новобудов та Інвестицій — це наймасштабніша подія Західної України в сфері нерухомості та інвестицій.

Під одним дахом зберуться забудовники Львова, Одеси та Києва. Також організатори повідомили, що очікують представників з Кіпру.

"Це буде справжня "чорна п'ятниця" на ринку нерухомості, оскільки забудовники в рамках Форуму дарують унікальні знижки. Це нагода заощадити до 15% від вартості житла, оцінити 80% пропозиції ринку, заощадити до 2 тижнів часу та просто незабутньо провести час, - розповіли організатори події.

Для інвесторів – відкриваємо закритий клуб “PRO Invest”, де експерти ринку розкажуть про тонкощі інвестування в нерухомість. Учасники отримають доступ до конфіденційної інформації про допрем’єрні об’єкти нерухомості Львова та Києва".

Цікавитесь ринком нерухомості та архітектурою? Тоді для Вас освітні семінари та панельні дискусії.

Цьогоріч на Форумі роблять акцент на експертний контент. Спікерами запрошені кращих спеціалістів країни, які розкриватимуть теми, що найбільше цікавлять цільову аудиторію. Маркетинг, робота з побудовою ефективних бізнес-процесів, підбір, навчання та мотивація менеджерів з продажу. Аналітика та прогнози ринку нерухомості України та кожного регіону зокрема.

Юліан Чаплінський, Віктор Зотов та багато експертів поділяться досвідом.

"Вже традиційно даруємо 100 000 грн готівкою, - додають організатори. - Учасники, які зареєстрували трьох друзів та фізично будуть присутні на Арені Львів, візьмуть участь в розіграші 100 000 грн.

10 учасників, які запросять найбільше друзів, отримують цінні подарунки. Реєструйтесь і зустрінемось на Форумі".

ІА Дивись.info - медіапартнер заходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: