Синютка вважає помилковою технологію, яку ЛМР обрала для переробки ТПВ

IMG_2517-1024x683

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка вважає помилковою технологію вибрану для сміттєпереробного заводу у Львові на території очисних споруд «Львівводоканалу».

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка вважає помилковою технологію, вибрану для сміттєпереробного заводу у Львові на території очисних споруд «Львівводоканалу».

Про це він заявив під час публічного звіту, передає кореспондент Дивись.info.

«Що стосується будівництва сміттєпереробного заводу на території, близькій до очисних споруд – вважаю, що це помилкова технологія, яка сьогодні обговорюється і дискутується. Вважаю, що за цією технологією сьогодні утилізовувати ТПВ на території Львова є достатньо небезпечно. Перед тим, як починати цей проект, необхідно провести більш глибоку, навіть не суспільну, а фахову екологічну дискусію. Переконаний, що фахові люди, які мають мають відповідну підготовку і знання, доведуть помилковість саме такої технології і такого технологічного вирішення. Мене непокоїть оце метання – будівництво заводу на ТЕЦ-2, тепер на «Знесінні», –  заявив Олег Синютка.

Він також висловив здивування тим, що за три роки не був реалізований спільний з міжнародними фінансовими інституціями проект  реконструкції очисних споруд Львова.

Читайте також: Львів на розробку проекту комплексу з переробки ТПВ витратить майже 4,5 мільйона гривень

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: