ОУМ «Спадщина» відзначає 30-річчя

2989324310906112310806061153197561o-fab7bc1a1b4b53c0522adaaddb48341b

Сьогодні у Львівському обласному театрі ляльок відбулись урочисті заходи з нагоди 30-річчя від дати заснування організації української молоді «Спадщина».

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Учасників заходу привітав міський голова Львова Андрій Садовий, який від імені громади міста вручив колективу диплом та зазначив, що місто цього року на діяльність організації додатково скерує 50 тис грн.

«Львів – це найбільше україномовне місто світу. Тому якщо «Спадщина» мала десь народитись, то вона могла народитись тільки у Львові. Якщо Київ – це серце України, то Львів – це душа. Ця душа деколи страждає, але сьогодні ми тішимось, що ми всі разом маємо таких славний ювілей. В українських реаліях 30 років – це певний рубікон. Хочу побажати вам такої ж твердості, яку ви маєте, щоб ви вражали цікавими заходами, цікавими подіями. Прийнято завжди щось дарувати. Думаю, що в цьому році ви багато що зробите, а такий невеликий внесок додатково до того, що місто допомагає, - це 50 тис грн. Ще для вашої організації від громади міста Львова – диплом. «Спадщина» - це найбільш крута, серйозна та тверда організація», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: