Укрпошта випустила поштові марки з героями мультфільму «Викрадена принцеса»

uv4a9511

30 березня Укрпошта у співпраці зі студією Animagrad (FILM.UA Group) ввела в обіг художні поштові марки, присвячені першому українському анімаційному фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила».

Про це повідомила прес-служба Укрпошти, пише Вголос.

Урочиста церемонія спецпогашення марок відбулася в АРТ ХАБі за участі першого заступника генерального директора Укрпошти Олександра Перцовського та творців анімаційного фільму — продюсера Єгора Олесова, режисера Олега Маламужа та сценариста Ярослава Войцешека, а також персонажа мультфільму Хом’яка Вінницького.

«Філателія — це захоплення не тільки для дорослих, а й для дітей. Укрпошта зараз розвиває дитячу філателію та стає ближчою для підлітків. Адже можна наклеїти марку на конверт та відправити його своєму другові в Японію, Голландію, Німеччину. У нас великі сподівання, що марка «Викрадена принцеса» повинна відродити інтерес дітей до марок, посткросінгу та пошти загалом. А Укрпошта в майбутньому ще зможе вас дивувати новинками філателії»,— відзначив Олександр Перцовський.

«Нам дуже приємно, що у нас є такі чудові партнери! Дійсно, і анімація, і кіно зараз тільки починають розвиватися в Україні, і мені здається, що всі ці рекорди були б неможливі без правильного партнерства. Дякуємо, ми це дуже цінуємо»,— виступив зі словами подяки Єгор Олесов.

Після урочистої церемонії менеджер проектів студії Animagrad Марія Клаунінг також розповіла про те, як створюється 3D анімація на прикладі мультфільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила».

Поштові марки, присвячені мультфільму, конверт «перший день» та спеціальний поштовий штемпель, який за поштовими правилами діятиме лише впродовж одного дня — 30 березня, з’явилися у відділеннях Укрпошти.

На одній з двох поштових марок, виконаних на самоклейному папері, зображені головні герої на фоні старовинного Києва: принцеса Міла, її батько — київський князь Володимир та коханий – мандрівний актор Руслан. На іншій поштовій марці Хом’як Вінницький, один з найпопулярніших героїв мультфільму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: