За 5 хвилин до центру Львова: яка інфраструктура буде у новому ЖК на Княгині Ольги

29942710_1751287391577004_1061422863_o-e1522411954543

Поспішайте придбати комфортні квартири у новому житловому комплексі на вул. Княгині Ольги 1-5, який будує ТОВ «Львівська Мрія». Продаж вже розпочато, в здача першої черги планується вже у 4 кварталі наступного року.

*промоція

Новий житловий комплекс, що будується на вул. Княгині Ольги 1-5, складатиметься з трьох дев’ятиповерхових будинків. У вартість квартир вже включене паркомісце на підземному паркінгу, а на території ЖК передбачений дитячий садочок на 120 місць.

Повністю цегляні будинки забезпечать гарне збереження тепла в оселях, але родзинка проекту навіть не в цьому. Компанія добре подбала про інфраструктуру, аби мешканця нового комплексу було комфортно.

Читайте також: Яким буде новий житловий комплекс на вулиці Княгині Ольги у Львові (фото)

По-перше, на території самого ЖК крім підземного та гостьового паркінгу передбачені також ігрові та спортивні майданчики для дітей, зони відпочинку для старших мешканців, а також декоративні газони та вуличне освітлення.

Крім того, на території комплексу будуть зони для господарчих цілей та місця для вигулу домашніх тварин. У будинках передбачили комерційні приміщення під аптеки, продовольчі магазини, дитячі центри розвитку, салони краси тощо. А неподалік від комплексу знаходиться зручна транспортна розв'язка (вул. Кн. Ольги) й трамвайна лінія.

Це робить логістику дуже зручною, адже до історичного центру Львова можна дістатися за  5-7хвилин їзди. За цей же час можна дістатися також до супермаркетів "Ашан", "Сільпо, "Арсен", "Рукавичка", Аквапарку та фітнес-центру. А у кількох хвилинах пішки від житлового комплексу розташована паркова зона, Ботанічний сад і стадіон.

Детальніше про новий житловий комплекс дізнавайтеся у відділі продажу будівельної компанії «Львівська Мрія» (097 811-80-80).

*промоція


Львівська Мрія
 – на ринку Львова вже 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК “Львівська Мрія” в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла. ЖК “Львівська Мрія” неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі “Кришталева цегла”. ЖК “Львівська Мрія” – помешкання створені для вашого щасливого життя!

Контакти відділів продажу:

м. Львів, вул. Рубчака, 11

вул. Кн. Ольги, 1

тел.: (032) 241-08-08

(097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: