Джастін Бібер виступив з нехарактерною заявою на Великдень

_100722209_jb

На Великдень, який в більшості західних країн святкували минулої неділі, канадський поп-співак Джастін Бібер виступив з нехарактерною заявою, розповідає Daily Telegraph.

На Великдень, який в більшості західних країн святкували минулої неділі, канадський поп-співак Джастін Бібер виступив з нехарактерною заявою, розповідає Daily Telegraph.

У соцмережі Instagram, де у 24-річного виконавця майже сто мільйонів підписників, він проголосив: «Великдень - це не лише великодній заєць, але й нагадування, що мій Ісус помер на хресті за мої гріхи, а потім воскрес з мертвих, перемігши смерть».

Видання зазначає, що цей, на перший погляд, незвичний пост, скоріш за все, не був першоквітневим жартом, адже останнім часом Бібер неодноразово писав про своє ставлення до Бога.

Співак, який через свою скандальну в минулому поведінку здобув репутацію поганого хлопця, почав не так давно відвідувати церковні богослужіння.

І коли минулого літа він скасував частину концертів свого світового турне, агенти пояснили, що це - через бажання «знову присвятити своє життя Христу».

Близькі до Бібера люди кажуть, що він щирий у своїй вірі і наразі підбирає новий музичний матеріал, який би став демонстрацією його релігійного запалу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: