У 3 водіїв патрульні виявили ознаки наркотичного сп’яніння

2593231
Фото: ілюстративне. Джерело: Autonews.ua

Цієї ночі патрульні склали у Львові 5 протоколів за керування в стані сп’яніння.

 

Про це інформує Патрульна поліція Львова.

У 3 водіїв виявили ознаки наркотичного сп’яніння.
Автомобіль ВАЗ 21013 зупинили за порушення ПДР на перетині вулиць Шевченка-Порічкова. У водія виявили ознаки наркосп’яніння. Виявилося, що водійських прав чоловік вже позбавлений. Громадянин виявив бажання пройти перевірку на вміст наркотичних речовин в організмі у медзакладі. Перевірка встановила, що водій вживав марихуану та амфетамін і сів в стані наркотичного сп’яніння за кермо. Патрульні винесли постанову за керування транспортним засобом будучи позбавленим прав – штраф 510 гривень та склали протокол за керування в стані сп’яніння вдруге впродовж року (за рішенням суду- це штраф 20400 грн та позбавлення прав на 3 роки).

Водій автомобіля Mercedes-benz порушив правила дорожнього руху на вулиці Олени Степанівни. У 30-річного чоловіка виявили ознаки наркосп’яніння. Він одразу відмовився від експертизи і отримав постанову за порушення ПДР та протокол за нетверезе водіння.

А ось третьому водієві загрожує 40 800 гривень штрафу та позбавлення прав на 10 років. Він керуючи автомобілем Opel Astra порушив правила на проспекті Червоної Калини. При спілкуванні з порушником у нього виявили ознаки наркосп’яніння.

Чоловік відмовився від перевірки. Це вже в третє за рік водій зупинений патрульними в стані сп’яніння та є позбавленим прав на три роки (штраф 510 грн). Тож окрім постанови отримав протокол, який мавби після рішення суду не лише вдарити по гаманцю водія, а й забрати його з доріг на 10 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: