«Карпати» перемогли «Зірку» та відірвалися від зони вильоту

p1cal7hdrh148iuqd1lst1t6i6824

Завершальною грою 26-го туру УПЛ стала зустріч «зелено-білих» та кропивницької «Зірки».

Про це повідомляє прес-служба ФК «Карпати».

Після переконливої домашньої перемоги над «Чорноморцем», львів’яни вдома приймали гостей із Кропивницького. У стартовій одинадцятці «Карпат» відбулось всього одна зміна: Лобай повернувся після дискваліфікації та у центрі захисту склав компанію Федецькому, тим самим замінивши травмованого Сандохадзе.

Зі стартовим свистком Ігоря Пасхала, гості одразу були змушені оборонятись. Карпати» розпочали активно, а перший гольовий момент створили вже на десятій хвилині поєдинку. Олексій Гуцуляк класно підключався по флангу, хоч навіс Олексія заблокували, проте м’яч знову відскочив до карпатівця, який сильним ударом цілився у праву верхню дев’ятку – неточно. Подальший розвиток подій на полі не приніс естетичного задоволення вболівальникам, які у святковий день завітали на стадіон «Україна». В основному, гра відбувалась у центрі поля, а часом жорстка боротьба супроводжувала дії гравців обох команд. «Зірка» не могла зметикувати як обійти щільний захист «зелено-білих» та часто фолила навіть не перейшовши середину поля.

Зовсім нестрімкий хід гри на мить змусив фанів забути про забиті м’ячі у першому таймі. Ситуацію виправив Гуцуляк: Олексій здорово випригнув та головою переправив круглого під перекладину – 1:0. Незважаючи на те, що рахунок вже був на користь львів’ян, господарі всіма силами продовжували пресингувати суперника. Варто згадати кілька перспективних стандартів, які по черзі виконували Швед та Гуцуляк. Схоже, завданням «Зірки» до кінця першої половини гри було не пропустити знову, з чим гості добре впорались.

З поновленням матчу, обставини на полі склались не на користь «Карпат». Простріл Арно Геджа з правого флангу точно замкнув Білоног, який в один дотик переграв Шевченка – 1:1. Далі, на полі відбувались і зовсім незрозумілі події – Лобай отримав безглузде повторне попередження, яке вмить перетворилось для захисника на червону картку. Рівність у кількості гравців на полі відновив Арман Оганесян та його фол на чужій половині поля.

Активність у матчі між «Карпатами» та «Зіркою» не вщухала ні на хвилину. «Карпати» здорово познущались над гостями: Швед прорвався по флангу та прострілював у центр штрафного майданчика, де Мякушко в дотик знову вивів карпатівців вперед – 2:1. Здавалось, у складі гостей із Кропивницького не всі хотіли продовжувати матч. Іван Цюпа вдруге жорстко зіграв проти свого опонента та отримав справедливе вилучення, закінчувала поєдинок «Зірка» вже вдев’ятьох. Підопічні Романа Монарьова не втрачали оптимізму та намагались у меншості давати бій господарям. Щоправда, переважно команда Кропивницького відбивала масивний наступ «зелено-білих».

«КАРПАТИ»: Шевченко, Мірошніченко, Лобай, Федецький, Гуцуляк, Вербний (Голодюк, 87), Ербес (Лебеденко, 60), Карраскаль, Ді Франко, Швед, Мякушко (Ременюк, 81).
Запасні: Мисак, Кортес, Акулінін, Варгас.
Головний тренер – Олег Бойчишин.

«ЗІРКА»: Паст, Кейта (Чичиков, 46), Братков, Драченко, Білоног, Збунь, Гафаіті, Оганесян, Гедж (Авер’янов, 79), Дришлюк (Полегенько, 62), Цюпа.
Запасні: Льопка, Маткобожик, Петров, Б. Момар.
Головний тренер – Роман Монарьов.

Голи: Гуцуляк, 23, Мякушко, 65 – Білоног, 50.

Попередження: Ербес, 37, Лобай, 45+2, Федецький, 88 – Оганесян, 29, Цюпа, 45+1, Гедж, 45+2, Драченко, 76.

Вилучення: Лобай, 54 (друге попередження) – Оганесян, 58 (друге попередження), Цюпа, 74 (друге попередження).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: