В облраді не змогли обрати керівника перинатального центру

IMG_1321

Конкурсна комісія Львівської облради не змогла визначити переможця конкурсу на посаду директора Львівського обласного перинатального центру, передає Дивись.info.

Ще перед початком конкурсу кілька десятків представників трудового колективу прийшли під приміщення ЛОР, щоб підтримати одну з кандидаток – завідувачку відділенням перинатального центру Ірину Біль.

«Вона пережила з нами усі ці важкі часи, а тепер коли центр відкривають, прийде на все готове інша людина?», - заявила одна з представниць колективу.

Дізнавшись, що комісія не прийняла рішення і вирішила перенести конкурс на 25 квітня, працівники та громадські активісти обурилися і вимагали розпустити комісію через затягування з прийняттям рішення.

Своєю чергою, голова комісії Володимир Гірняк заявив, що комісія під тиском працювати не буде.

«Рішення комісії не буде прийматися під тиском будь-кого. Я наприклад не готовий сьогодні голосувати за жодну із кандидатур. Ми будемо враховувати думку і трудового колективу, і громадськості і депутатів. Ми продовжимо діалог», - заявив голова комісії.

Читайте також: Поки не відчуваю тиску й не бачу «договірняків», – Наталія Шелестак про конкурс на очільників медзакладів Львівщини (інтерв’ю)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: