СБУ оприлюднила оперативне відео у справі керівника «Супутника» Агашкова

77476f2e-d80b-4160-925e-6cb3c1c21bb6

Львівське управління СБУ оприлюднило відео з прихованої камери, на якому керівнику мистецького центру «Супутник» Олександру Агашкову принесли хабар у 10 тис. грн.

Відповідне відео оприлюднив 18 квітня речник львівського управління СБУ Олег Александров.

На відео, яке знімав чоловік, що приніс хабар, видно, як він з Агашковим обговорюють проведення заходу на території мистецького центру. Потім вони заходять у кабінет, де чоловік, який знімав відео, каже Агашкову, що приніс 10 тис. грн «як домовлялися». Моменту самої передачі коштів Олександру Агашкову на відео чітко не видно.

Нагадаємо, у четвер, 5 квітня, в СБУ заявили, що затримали на хабарі представників КМЦ «Супутник». Вони нібито хотіли здати в оренду зал за 10 тисяч гривень без укладення договору.

«Посадовці хотіли отримати від підприємця 10 тисяч гривень за здачу йому приміщення в оренду для проведення культурно-масового заходу без укладання договору. Тобто, гроші за оренду мали піти їм у кишеню, а не до бюджету громади Львова», – заявили у спецслужбі.

11 квітня директора ЛКП «Супутник» Олександра Агашкова, якого звинувачують в отриманні хабара, відпустили на поруки двох народних депутатів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: