Від Садового знову вимагають провести інвентаризацію комунального майна

23472382_2002572860026337_7602478138259115898_n

Депутат ЛМР Тарас Ворко пропонує не розглядати на сесіях Львівської міської ради питання з блоку комунальної власності, поки керівниця управління комунального майна Інна Свистун не проведе інвентаризацію майна міста і не надасть вичерпний звіт щодо своєї діяльності.

Про це він заявив під час сесії Львівської міськради, повідомляє кореспондент Дивись.info.

«Наша каденція працює уже 2,5 роки і за цей час до методів керівництва пані Свистун виникло багато питань. Натомість відповідей на них, як не було, так і немає. Зокрема, попри численні звернення і наполягання, досі не відбулася інвентаризація майна міста», – заявив депутат.

За його словами, заборгованість перед містом за оренду комунальних приміщень станом на червень минулого року становила понад 50 млн гривень.

«Також нас постійно переконують, що продаж приміщень з аукціонів – найкращий спосіб для міста заробляти на комунальній власності і наповнювати бюджет. На кожній сесії депутатам пропонують голосувати за все нові та нові об’єкти, які, на думку УКВ, треба виставляти на аукціон. Депутати голосують, а де результат? Ще 1,5 року тому ми погодили продаж об’єктів на вулицях Стрийській, 90, Багряного, Гіпсовій тощо. Але до цього часу торги навіть не оголосили на ці приміщення. Для кого їх тримають?», – обурився депутат.

Поки не буде інвентаризації, звіту, аудиту – будь-які голосування по комунальної власності не мають сенсу», – додав він.

Читайте також: ЛМР ще не знає, що у неї вкрали нові приміщення, – обласний прокурор про «аферу століття»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: