Як будівельники роздавали подарунки на Форумі новобудов та інвестицій (фото)

30729284_2139041662984479_8428184564559511552_n

13-15 квітня Львів приймав масштабний Форум новобудов та інвестицій, який зібрав під одним дахом Арени Львів забудовників, девелоперів, юристів та майбутніх власників квартир.

*промоція

Вже традиційно для подібних форумів свою роботу представила й будівельна компанія «Львівська Мрія». Вона презентувала масштабний проект житлового комплексу на вул. Княгині Ольги. Детальніше про майбутній ЖК читайте тут.

У спеціальній презентаційній зоні компанії можна було поспілкуватися з членами команди «Львівської Мрії», дізнатися усі деталі про проект і навіть домовитися про придбання житла у новому ЖК. З нагоди форуму в будівельній компанії вирішили влаштувати сюрприз клієнтам та розіграти чималі знижки на придбання житла. Це, до речі, одна із родзинок форуму, адже такі знижки не були анонсовані раніше, тож учасники отримали ексклюзивну можливість, своєрідну «чорну п’ятницю» на ринку нерухомості.

«Людей біля стенду компанії було досить багато й чимало з них зацікавилися нашими пропозиціями. Було також досить багато тих, які прийняли рішення про придбання житла у новому комплексі, - розповіли у компанії «Львівська Мрія». – Для наших клієнтів з нагоди форуму ми підготували лотерею, під час якої розігрували знижки на квартири, найбільша зі знижок сягнула 50 тисяч гривень».

Близько 15 львівських забудовників так само представили свої проекти на форумі. Цікаво також, що під час заходу учасники могли не лише відвідати презентаційні стенди будівельних компаній, а також послухати лекції експертів (наприклад, ріелторів та юристів) щодо особливостей придбання житла та вибору найкращого забудовника.

Компанія «Львівська Мрія» постійно представляє свої проекти на будівельних форумах та конкурсах. Зустріти стенд «Львівської Мрії» на форумах новобудов можна принаймні двічі на рік і кожного разу в компанії вигадують з цієї нагоди акції та сюрпризи для клієнтів. «Для компанії участь у таких подіях важлива, адже на таких форумах представляють себе лише ті забудовники, які не бояться показати себе, не бояться презентувати свої проекти. І це показує, що ці будівельні компанії надійні. А надійність дуже важлива для кожного клієнта», - розповіла пані Христина, менеджер з продажів компанії «Львівська Мрія».

*промоція

Львівська Мрія – на ринку Львова вже 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК “Львівська Мрія” в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла. ЖК “Львівська Мрія” неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі “Кришталева цегла”. ЖК “Львівська Мрія” – помешкання створені для вашого щасливого життя!

Контакти відділів продажу:

м. Львів, вул. Рубчака, 11

вул. Кн. Ольги, 1

тел.: (032) 241-08-08

(097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: