Львів’ян кличуть у Митрополичі сади на Фестиваль «Родинні обереги»

У неділю, 6 травня, у Львові у Митрополичих садах Собору Святого Юра пройде Фестиваль «Родинні обереги», під час якого збиратимуть  кошти на проведення міжнародного літнього інклюзивного табору. 

«Родинні обереги»- це наша спільна ідея з Даною Мехедовою. Відтак, наша ГО «На крилах ангелів» та ГЦР «У світ разом» започатковують новий цікавий суспільний проект. У цьому задумі нас  підтримала ЛОДА, Львівська Єпархія Української греко-католицької церкви та ми отримали благословення на проведення заходу Його Високопреосвященства архієпископа Митрополита Владики Ігора Возняка. Захід має на меті об’єднати давні галицькі традиції та сучасне культурно- мистецьке  трактування. Просвітницька місія охоплює різні ланки як культурних, освітніх так і історичних етапів розвитку безцінного національного скарбу- традицій та обрядів. Уся мистецька програма буде спланована таким чином, щоб кожен, у незалежності від соціальної чи фізичної спроможності міг долучитися до даного дійства, зануритись у казковий світ мистецтва за допомогою пісні, танцю, відтворення історичних лицарських боїв, театру, цікавих українських звичаїв нашого регіону», - розповідає співорганізатор заходу Галина Амеліна-Царьова.

фото: Фейсбук

На перший фестиваль «Родинні обереги» запрошують усіх, хто з трепетом сприймає українські традиції та підтримує українську культуру.

Розпочнеться захід о 13:00

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: