На Донбасі поранено п’ятьох українських військових

276555

На Донбасі 25 квітня російсько-окупаційні війська 33 рази обстріляли позиції збройних сил України (ЗСУ), 5 українських військових отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«З початку доби російсько-окупаційні війська здійснили 33 обстрілів позицій українських захисників і в черговий раз грубо порушили Мінські домовленості. Внаслідок ворожого вогню четверо українських захисників отримали поранення. Ще один наш військовослужбовець отримав бойове травмування. Постраждалі воїни оперативно доставлені у лікувальні заклади, їм надана медична допомога», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, на Луганському напрямку з реактивних систем залпового вогню, а також 152 мм артилерії, мінометів калібру 120 мм бойовики обстріляли наші укріплення поблизу Новолуганського. Також 120 і 82 мм міномети окупанти застосували в районі Троїцького. Крім цього, з 120 мм мінометів, БМП, гранатометів і великокаліберних кулеметів противник вів вогонь по захисникам Новозванівки, з мінометів калібру 120 мм - по захисникам Луганського, а міномети калібру 82 мм, гранатомети і озброєння БМП - бойовики задіяли неподалік Новоселівки.

На Донецькому напрямку із 120 мм мінометів і гранатометів обстріляні захисники Верхнеторецька, Шахти «Бутівка» і Водяного. Також з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї окупанти відкривали вогонь по захисникам Авдіївки і Шахти «Бутівка», з великокаліберних кулеметів - поблизу Павлополя, Гнутово, Славного і Красногорівки, а з стрілецької зброї - по захисникам Широкіно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: