Львівщина активізує співпрацю з Китайською Народною Республікою

DSC_0317_1524927950_613x407.645_3_0

Сьогодні, 28 квітня, перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський зустрівся з делегацією м. Ліян, Китайської Народної Республіки.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

Ростислав Замлинський привітав представників делегації і ознайомив із економічним, культурним, туристичним розвитком Львівщини.

“В області активно розвивається туризм, промисловість, дорожня інфраструктура, ІТ-сфера, окрім того 25 % культурного надбання ЮНЕСКО зосереджено саме на Львівщині. Тому ми хочемо запропонувати вам організувати мистецькі дні м. Ліян, це стане позитивним фактором для розширення співпраці”, – зазначив Ростислав Замлинський.

У відповідь голова Ліянського комітету Китайської народної політичної узгоджувальної ради Ді Лісінь зазначив, що делегація після візиту зацікавлена у розвитку культури і туризму.

“Нам дуже подобається ваше місто, ми сподіваємось, що спільно розвиватимемо економічну, культурну та інші сфери. Ваша область має великі ресурси і я вірю, що ми зможемо співпрацювати. Ми будемо популяризувати Львівщину і розповідати про неї у своїй країні”, – наголосив Ді Лісінь.

10 квітня, у КНР підписали угоду про наміри щодо встановлення побратимських відносин між Трускавцем та м. Ліян.

“Ці перші кроки, які закладені в угоді сприятимуть розвитку медичного туризму та інфраструктури і Трускавця, і загалом Львівської області”, – підкреслив радник голови Львівської ОДА з питань міжнародного співробітництва Юрій Котик.

Відтак, у межах зустрічі акцентували увагу на прес-турі журналістів з КНР на Львівщину задля ознайомлення з туристичним потенціалом. Також перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський запросив делегацію на Міжнародний економічний форум, який відбуватиметься наприкінці жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: