Наколоті цитрусові: жінка придумала неочікуваний спосіб передачі наркотиків ув'язненому

haker1
Фото: ілюстративне. Джерело: ХЕРСОН.city

У Бахмуті (колишній Артемівськ), що на Донеччині, співробітники поліції під час огляду пакунка, який надійшов одному із ув'язнених, виявили поліетиленовий згорток із наркотиками. Відповідну речовину було заховано у лимоні, а передати її таким чином намагалася жінка.

У Бахмуті (колишній Артемівськ), що на Донеччині, співробітники поліції під час огляду пакунка, який надійшов одному із ув'язнених, виявили поліетиленовий згорток із наркотиками. Відповідну речовину було заховано у лимоні, а передати її таким чином намагалася жінка, пише сайт 24.

"Способи переправити наркотики до спеціальних установ стають щораз вигадливішими. Найчастіше їх намагаються надіслати чи передати в посилках і бандеролях", – підкрелсюють у поліції.

Зазначається, що зловмисниця є жителькою Бахмута, яка народилася у 1976 році. За її словами, наркотики, а саме опій ацетиловий, вона виготовила у домашніх умовах, а той, кому жінка принесла пакунок, – її знайомий.

Додамо, що виявлену речовину правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

За фактом інциденту відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів без мети збуту".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: