На вокзалі у Львові затримали хлопця з наркотиками

police_nationale_flickr_id13431_650x410_5_650x410_1_650x410

1 травня на Стрийському автовокзалі у Львові патрульні затримали чоловіка, у якого виявили підозрілі речовини, які ймовірно є наркотиками.

Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції у Львівській області.

«Екіпаж патрульної поліції 2 батальйону вирішив перевірити автовокзал на вулиці Стрийській та подивитися чи все спокійно. Коли інспектори зайшли на територію, їх побачив чоловік, який почав підозріло поводитися. Громадянин різко змінив напрямок руху та швидким ходом пішов геть від патрульних», – йдеться у повідомленні патрульних.

Інспектори наздогнали та зупинили чоловіка. Він був з очевидними ознаками сп’яніння та дещо знервований. Його попросили показати документи та відповісти, куди він прямує. Чоловік почав розповідати щоразу різні історії, які суперечили одна одній.

Його запросили до відділу поліції для встановлення його особи. Там чоловіка встановили в базі даних, він виявився 20-річним мешканцем одного з сіл Львівської області. Під час проведення поверхневої перевірки у нього виявили два поліетиленові пакети: з білою порошкоподібною речовиною та речовиною рослинного походження. Також чоловік мав при собі електронні ваги, пачку поліетиленових пакетів та фрагмент канцелярського леза.

Він відмовився будь-що коментувати. Слідчі Сихівського відділу поліції вилучили знахідку на експертизу. Попередня кваліфікація – зберігання наркотичних засобів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: