Які дороги місцевого значення ремонтуватимуть на Львівщині

IMG_7786

На Львівщині вже затвердили перелік доріг місцевого значення, які ремонтуватимуть цього року.

Про це повідомив в.о. директора департаменту дорожнього господарства та інфраструктури Роман Кокотайло, передає кореспондент Дивись.info.

«Цього року на Львівщині ремонтуватимуть ділянки дороги між селами Старе Село і Липники, від Жовкви до Мокротина, ділянку між двома населеними пунктами Сопошин і Мацошин, автомобільну дорогу Воля Гомулецька і Малі Підліски, продовжимо ремонтні роботи до автомобільної дороги Львів- Рава-Руська і в межах населеного пункту Дубляни будуть також проводитись роботи», - розповів Роман Кокотайло.

За його словами, вже є затверджені всі переліки доріг, які ремонтуватимуть та список оприлюднений на сайті ОДА. «Ми зараз в порядку черги виконуємо всі роботи, на які передбачені кошти», - додав Кокотайло.

Окрім того, вчора на автодорозі Жовква-Мокротин-Куликів-Солимів розпочався ремонт ділянки від Куликова до кінця села Надичі.

Читайте також: Як відбувається ремонт ділянки дороги Куликів – Надичі (фото)

«Ця дорога в дуже критичному стані і вона буде першою, яку ми ремонтуватимемо у межах експлуатаційного утримання - великими картами і суцільним асфальтуванням», - пояснив чиновник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: